Круглий стіл «Нова процедура акредитації освітніх програм…»


Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти проводить в регіонах України серію круглих столів на тему «Нова процедура акредитації освітніх програм…», під час яких представники Нацагентства розповідають працівникам закладів вищої освіти про головні зміни механізму акредитації. Круглий стіл у Кропивницькому провів безпосередньо голова Нацагентства Сергій Квіт.


Як повідомив Сергій Квіт, експерти Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти під час акредитацій допомагатимуть представникам ЗВО порадами, як виправити ту чи іншу ситуацію. Також на сайті Нацагентства розміщені практичні рекомендації, як університетам організувати професійний розвиток викладачів (наприклад, як викладати в великій аудиторії, як запобігти емоційному вигорянню викладача та інше), як університетам провести необхідні студентські опитування, опитування роботодавців та випускників тощо.


“Наша спільна мета – покращити якість університетів, – говорить голова Нацагентства Сергій Квіт, – зробити так, щоб українські університети ставали більш конкурентоздатними”.

http://www.kntu.kr.ua/?view=article&id=439



© 2024 KNTU